De link in de e-mail van je docent gemist?

Bekijk de vragenlijst dan hier: vragenlijst 2020

 

Tijdens de MBO Bedrijvendag 010 zet jij je beste beentje voor om een goede indruk te maken op de grote bazen van Rotterdam.

Op 24 en 31 maart ga jij samen met een maatje op pad en bezorg je een presentje aan een van de vele bedrijven in de stad: gewoon als bedankje voor alle steun die ze bieden aan mbo-jongeren. Als je er dan toch bent, kun je meteen een beetje netwerken! Wat dat is? Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die nuttig kunnen zijn voor jouw verdere professionele loopbaan.

Als jij een groot netwerk op weet te bouwen, kun je dus een streepje voor krijgen op andere werkzoekenden. Waarom? Omdat jouw goede reputatie zich dan ook zonder jouw hulp kan verspreiden. Als iemand tevreden met je is, vertelt hij of zij dat namelijk gewoon door. Zo kom je uiteindelijk misschien wel bij je droombaan terecht. Superhandig als je dat een beetje goed kunt dus, dat netwerken!

Hoe je alles aan moet pakken, leggen we je natuurlijk eerst goed uit. Je komt alles te weten over wat netwerken precies is, hoe je het doet en wat je zult gaan doen tijdens de MBO Bedrijvendag 010.

Je docent stuurt je een e-mail met een link naar de vragenlijst. Houd deze op 24 en 31 maart goed bij de hand zodat je je contactpersoon de juiste vragen kunt stellen. Heb je de vragenlijst gemist? Bekijk hem dan hier: vragenlijst 2020

Veel succes!


De RET Real Time App is een gratis app van de RET. Hij laat de actuele vertrektijden zien voor alle bus-, tram- en metrolijnen van de RET. Je kunt zien of een voertuig eerder, op tijd of later van een halte vertrekt. Daarbij kun je zoeken op lijn, halte of dichtstbijzijnde halte op basis van je GPS-positie.

 

Met de real time reisplanner van 9292 kun je ‘live’ een OV-reis van A naar B plannen. Waar wijzigingen in de vertrek- en aankomsttijden optreden, kan de reis herpland worden en biedt 9292 je een alternatief aan. Dit voor al het openbaar vervoer in Nederland. Persoonlijke voorkeuren kun je bewaren in jouw eigen Mijn 9292 omgeving.